Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на aquariusnd
Име:
Константина Булянска

Град:
София

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
Преюиствателни станции отпадни води



Екипът на АКВАРИУС Ен Ди ЕООД бе избран да извърши проектирането на пречиствателна станция за битови отпадни води за 3000 ЕЖ. Пречиствателната станция ще пречиства отпадните води на един от кварталите на гр.Бургас. Проектите ще бъдат изготвени във фаза - идеен проект, като се предвижда да се разработят два варианта на пречиствателна станция за отпадъчни води.

В обхвата на договора влиза и Предпроектно проучване и окомплектоване на документи за издаване на разрешително за заустване на пречистените води.

Предвижда се всички дейности да приключат в края на месец май 2011г.


Източник:  www.aquariusbg.com
Категория: Технологии
Прочетен: 1566 Коментари: 0 Гласове: 0

 

Аквариус Ен Ди
 

През месец февруари 2011г., екипът на АКВАРИУС Ен Ди ЕООД  подписа договор за Аквариус Ен Ди- Прединвестиционни проучвания Саут Ринг Мол Софияизготвяне на прединвестиционни проучвания и окомплектоване на документи за издаване на разрешително за заустване на поредния голям търговски център  - Саут Ринг Мол София. Инвестицията е на гръцката фирма "Danaos Development". Молът ще има разгърната площ  над 180 000 кв.м и над 3000 паркоместа.

"Саут Ринг Мол София" ще бъде разположен на Околовръстно шосе, в непосредствена близост до IKEA.


Източник: http://www.aquariusbg.com 

 
Категория: Технологии
Прочетен: 1600 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 06.03.2011 15:32

ИЗГОТВЯНЕ НА ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ГРАДСКА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ В ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ

Аквариус Ен Ди - Пречиствателни станции отпадни и питейни води!
 

В началото на 2011г.,  екипът на Аквариус Ен Ди извърши изготвянето  на  технически спецификации за възлагане на обществени поръчки за инженеринг и строителен надзор. Обект на поръчката е  реконструкция на градска пречиствателна станция разположена югоизточна България.

Една от основните дейности на Аквариус Ен Ди е именно проектиране на пречиствателни станции за битови и промишлени отпадни води. Екипът, с които работим е изграден от строго подбрани висококвалифицирани кадри с широк международен  опит, което ни прави една от най - предпочитаните компании за проектиране и изграждане на пречиствателни станции в България. 

Виж още за проектиране пречиствателни станции  =>

Виж други проекти на Аквариус Ен Ди   =>


Категория: Технологии
Прочетен: 1789 Коментари: 0 Гласове: 0
                                                  

Завърши проектирането,  доставката, монтажа и пуска на две пречиствателни станции - по 5 еквивалентни жители всяка, за вила в местността Траката, гр. Варна. През зимния период, когато във вилата живеят само собствениците, работи само едната пречиствателна станция, а в натоварения сезон и двете пречиствателни станции. 

Модулните пречиствателни станции, с които работи Аквариус Ен Ди, позволяват комбинирането на две и повече пречиствателни съоръжения за битови отпадни води, които да работят в активният и да се изключват в неактивният сезон.  Двете пречиствателни станции са монтирани под земята и са затворени с водоустойчив капак. Доказани във времето - липса на шум и миризми по време на работа, ниските разходи на ел. енергия и поддръжка, ги прави едни от най-предпочитаните за такъв тип обекти, затова и ние от Аквариус Ен Ди, предлагаме на клиентите си точно този модел пречиствателни станции при решаване на проблема с отпадните води.

Още за модулните пречиствателни станции =>


Категория: Технологии
Прочетен: 2615 Коментари: 0 Гласове: 0


                                         

Нов ваканционен комплекс край гр. Варна се сдоби с пречиствателна станция за битови отпадни води. Съоръжението е предвидено за 50 екв. жит. Договора по които в кратки срокове бе завършен проекта включваше:

- Изготвяне на работен проект за пречиствателна станция за 50 екв.жит.;

- Доставка на модулна  пречиствателна станция;           

- Шеф монтаж и пуск на ПСОВ


Този тип пречиствателни станции, с които работи екипът на Аквариус Ен Ди позволяват монтажа на съоръжението да бъде извършен вкопано, полу-вкопано или надземно. Това зависи от желанието на клиента и от възможностите, които позволява терена.  Процесите  извършващи се  в пречиствателната станция са напълно автоматизирани. Няма шум и вибрации над допустимите норми  по време на работа, а количеството отделена утайка е минимално. При този вид модулни пречиствателни станции е възможно добавяенето на допълнителни модули в случаи на  разширяване на обекта и увеличаване на  капацитета от жители.

Още за модулните пречиствателни станции  за 50 -1200 еж  =>

Категория: Технологии
Прочетен: 1778 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: aquariusnd
Категория: Технологии
Прочетен: 48778
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031